Filter Verfijn de resultaten
Thema
Leerweg
Opleidingsniveau
Locatie

Entree opleiding

Ben jij 16 jaar of ouder en heb je geen diploma van het voortgezet onderwijs? Maar wil je wel graag een MBO opleiding volgen en straks een leuke baan vinden? Dan is een entree opleiding echt iets voor jou! Deze opleiding bereidt je voor op de arbeidsmarkt. Je ontwikkelt de belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt voor het uitoefenen van een baan. Een entree opleiding (niveau 1) duurt één jaar en is alleen beschikbaar wanneer je géén middelbare school diploma hebt. 

Het CITAVERDE College vindt het belangrijk dat jij je talenten ontdekt en deze verder kunt ontwikkelen. Kies daarom de entree opleiding die bij je past en bouw daarmee zelf aan je eigen toekomst!

Bekijk onderstaand de Entree opleidingen. Zoek je andere opleidingen? Gebruik dan de zoekfilter.

Jouw profiel

Je hebt nog geen opleiding afgerond en diploma behaald. Maar je wilt dit eigenlijk wel heel graag. Een diploma vergroot uiteraard ook je kans op werk. Misschien weet je wel al wat je wil en vind je de horeca interessant, of vind je de bouw of de zorgsector erg goed bij je passen. Maar het kan ook zijn dat je het simpelweg nog niet exact weet. Geen paniek, bekijk rustig ons aanbod aan entree opleidingen en lees alles even op je gemak door. Er is voor ieder wat wils!

Weet je echt niet wat het beste bij je past? We helpen je graag: Neem contact op met ons studie- en loopbaancentrum voor studiekeuze advies!

MBO entree: doorleren zonder middelbare school diploma

De MBO entree opleiding combineert studeren met stage lopen. Op school zul je lessen gaan volgen, waarbij een vakbekwaam team van docenten jou zal begeleiden en coachen. Daarnaast ga je ook stage lopen in het werkveld waar je later aan de slag wilt. Door deze praktische ervaring heb je straks meer kansen op het vinden van een leuke baan die bij je past. Na het ontvangen van je entree opleiding diploma kun je met je mentor kijken of een niveau 2 opleiding voor jou haalbaar is. Ook kun je er voor kiezen om aan het werk te gaan.

Waar je keuze ook naar uit gaat: na het afronden van de entree opleiding heb je in ieder geval een MBO niveau 1 diploma en daarmee heb je een mooie basis gelegd voor je verdere loopbaan!