Op maandag 2 oktober werden de leerlingen van CITAVERDE College Nederweert, Philips van Horne, Het Kwadrant en het BRAVO! College Cranendonck verrast door het bekende DJ/producers duo GLOWINTHEDARK. Het duo gaf een uniek optreden ter promotie van het nieuwe album LITUATIE 2. Het optreden vormt de start van weer een nieuw On Stage-jaar, waarin vmbo-leerlingen zich duurzaam voorbereiden op hun toekomst. Ze maken op unieke wijze kennis met de praktijk van vele beroepen en beroepsbeoefenaren.

Met de LITUATIE School-tour verrassen de artiesten elke dag een andere middelbare On Stage-school met een spetterend mini-optreden op het schoolplein of in de school. “We willen de leerlingen motiveren om er weer een knaljaar van te maken,” laat organisator Pagara Music Group weten. “De artiesten spreken als ambassadeur de leerlingen motiverend toe. Daarbij organiseren we ook nog een leuke winactie, waarbij één school ook nog een extra optreden van GLOWINTHEDARK kan winnen.”

VMBO On Stage
63 VMBO-scholen, verspreid over heel Nederland, draaien het loopbaanoriëntatieproject VMBO On Stage. De leerlingen ontmoeten op het Beroepenfeest vele beroepsbeoefenaren om kennis te maken met beroepen. Mede door de daaropvolgende Doe Dag, waarop leerlingen de bedrijven bezoeken, kunnen zij een bewustere keuze maken voor een vervolgopleiding. Voorbereidingen hiertoe helpen leerlingen reeds bij sociale vaardigheden en het bouwen van een duurzaam netwerk.

Guerrilla-actie
Met de muzikale tour van GLOWINTHEDARK wordt alweer het elfde On Stage seizoen ingeluid. Het DJ-duo wil met deze guerrilla-actie zoveel mogelijk scholieren kennis laten maken met het nieuwe album. “Het voorgaande album LITUATIE leverde via YouTube meer dan 10 miljoen views op en zo’n 30 miljoen streams op Spotify. Uiteraard willen we dit overtreffen.” De artiesten kijken uit naar hun tour.

Bron: https://www.nederweert24.nl/2017/10/02/dj-glow-the-dark-op-scholen-lvo-weert-en-citaverde/
Foto’s: Nederweert24 en John Linders

Volg ons op social media
Ontdek het VMBO van CITAVERDE College Nederweert tijdens de Open Dag op zaterdag 24 februari (10:00-13:00u)! Kom jij ook? Meld je hier aan: http://bit.ly/2xyab5k
In de vakantie is er hard gewerkt aan het open leerplein van onze school. Wat is het mooi geworden! Met dank aan Kit Bos van VED wonen. Morgen gaan de leerlingen er dan echt gebruik van maken!
Onze leerlingen deden vandaag mee aan de kinderoptocht van de Pinmaekers in Nederweert. Daarna vierden we carnaval in onze aula samen met de prinsen van de Pinmaekers. En wat was het gezellig! We riepen ook nog onze eigen schoolprins- en prinses uit. Benieuwd wie dat zijn? Lees het op onze website: http://bit.ly/2ESXYvv !
Wat een heerlijke ochtend stormhout zagen voor onze #MBO-studenten van #Roermond! ๐Ÿƒโš™๏ธโ˜€๏ธ #natuur #zagen #CITAVERDE #voorhetleven #greenlifesciences #bazenvanhetMBO
Onze MBO'ers van de recreatie-opleidingen! #groepsfoto #CITAVERDE College #Roermond #MBO #voorhetleven #recreatie
MBOโ€™ers zijn BAZEN! ๐Ÿ™Œ Op 29 januari lanceren we met het Limburgse #MBO een nieuwe online campagne waarin we jullie kennis laten maken met onze bazen. Stay tuned! ๐Ÿ“ฃ#bazenvanhetMBO #CITAVERDE #voorhetleven @rocarcuscollege @rocleeuwenborgh @gildeopleidingen