Op maandag 2 oktober werden de leerlingen van CITAVERDE College Nederweert, Philips van Horne, Het Kwadrant en het BRAVO! College Cranendonck verrast door het bekende DJ/producers duo GLOWINTHEDARK. Het duo gaf een uniek optreden ter promotie van het nieuwe album LITUATIE 2. Het optreden vormt de start van weer een nieuw On Stage-jaar, waarin vmbo-leerlingen zich duurzaam voorbereiden op hun toekomst. Ze maken op unieke wijze kennis met de praktijk van vele beroepen en beroepsbeoefenaren.

Met de LITUATIE School-tour verrassen de artiesten elke dag een andere middelbare On Stage-school met een spetterend mini-optreden op het schoolplein of in de school. “We willen de leerlingen motiveren om er weer een knaljaar van te maken,” laat organisator Pagara Music Group weten. “De artiesten spreken als ambassadeur de leerlingen motiverend toe. Daarbij organiseren we ook nog een leuke winactie, waarbij één school ook nog een extra optreden van GLOWINTHEDARK kan winnen.”

VMBO On Stage
63 VMBO-scholen, verspreid over heel Nederland, draaien het loopbaanoriëntatieproject VMBO On Stage. De leerlingen ontmoeten op het Beroepenfeest vele beroepsbeoefenaren om kennis te maken met beroepen. Mede door de daaropvolgende Doe Dag, waarop leerlingen de bedrijven bezoeken, kunnen zij een bewustere keuze maken voor een vervolgopleiding. Voorbereidingen hiertoe helpen leerlingen reeds bij sociale vaardigheden en het bouwen van een duurzaam netwerk.

Guerrilla-actie
Met de muzikale tour van GLOWINTHEDARK wordt alweer het elfde On Stage seizoen ingeluid. Het DJ-duo wil met deze guerrilla-actie zoveel mogelijk scholieren kennis laten maken met het nieuwe album. “Het voorgaande album LITUATIE leverde via YouTube meer dan 10 miljoen views op en zo’n 30 miljoen streams op Spotify. Uiteraard willen we dit overtreffen.” De artiesten kijken uit naar hun tour.

Bron: https://www.nederweert24.nl/2017/10/02/dj-glow-the-dark-op-scholen-lvo-weert-en-citaverde/
Foto’s: Nederweert24 en John Linders

Volg ons op social media
Gisteren was de officiële opening van de nieuwe praktijkvleugel 'Dier' bij #CITAVERDE College #Horst 🐥🐶🐰🐔🐍 Voor meer beelden kun je de story bekijken! 🎥
Dit is @isavullers, onze #MBO ambassadeur! Ze volgt de opleiding Paardensport en –houderij en zit nu in het 3e jaar. Komende maandag komt de eerste challenge online van de landelijke ambassadeurswedstrijd. #wordtvervolgd 🐴🍀 Isa is een échte topsporter; in haar sport, op school en in haar bedrijfje. Ze rijdt Z2 dressuur en is met haar 2 paarden actief in de wedstrijdsport. Ze wil heel graag toegelaten worden tot de Young Riders en uiteindelijk tot de Grand Prix. En ze geeft zelfs paardrijles op verschillende niveaus! Isa: “Ik ben heel blij en ontzettend trots op mijn nominatie. Ik zie het als een kans die ik graag met 2 handen aanpak. Het is een hele eer om genomineerd te zijn. En ik ga natuurlijk heel erg mijn best doen en er vooral van genieten!” #voorhetleven #ditismbo #bazenvanhetmbo #ambassadeurs #pakkenaan
Vandaag gefilmd bij @annesmooiste voor #bazenvanhetmbo 💐 Ben je benieuwd hoe het is geworden? Hou dan www.bazenvanhetmbo.nl in de gaten! 🎥
De kop is eraf, de eerste lesdagen zijn voorbij! Onze jonge parkiet is in deze dagen hartstikke verwend met aandacht. En ook wijkagent Joost Jelmer van Politie Weert-Nederweert kwam langs om ons even bij te spijkeren op het gebied van verkeersveiligheid.
Download vanaf nu de schoolgidsen voor alle informatie over het nieuwe schooljaar 👉 http://bit.ly/2O0MaeU! Bijvoorbeeld over de organisatie van het onderwijs, begeleiding, het schoolregelement, kosten, lestijden en schoolvakanties/vrije dagen.
Het was een prachtige diploma-uitreiking! Gefeliciteerd aan alle geslaagden en veel succes in de toekomst! Met bijzonder vervoer naar de diploma uitreiking (Foto's) - Nederweert24 Vanavond namen de geslaagde leerlingen van Citaverde College Nederweert hun diploma in ontvangst. De leerlingen kwamen met diverse vervoermiddelen naar de diploma-uitreiking. Ze verzamelden zich samen bij Manege De Kraal in Nederweert. Hierna vertrokken ze in zeven kleine groepjes via een uitgestipp...