Filter Verfijn de resultaten
Thema
Leerweg
Opleidingsniveau
Locatie

Groen & bloem design opleiding

Word jij ook zo blij van creatief omgaan met bloemen en planten? Het is een vak apart om de juiste bloemen te kiezen voor een persoon of gelegenheid. Denk jij dat je dit vak verstaat? Dan is een design opleiding in de bloem- & groen sector wellicht iets voor jou! Ervaren docenten leren jou de fijne kneepjes van het vak. Dankzij jouw bijdrage zien huizen, restaurants, winkels en beurzen in heel Nederland er nét even leuker uit! 

Bekijk hieronder het aanbod design opleidingen op het gebied van groen/bloem. Niet gevonden wat je zocht? Gebruik dan de zoekfilter.

Creatief met bloemen en planten

Ben jij creatief, heb jij oog voor trends en word je vrolijk van een bos bloemen? Dan weten wij zeker dat je hier aan het juiste adres bent. Een design MBO opleiding, gericht op de groene branche, zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent van de laatste trends en innovatieve technieken. Zo kom je alles te weten over diverse planten, verschillende stijlen in bloemschikken en het toepassen van de modernste technieken. Maar ook leer je je in te leven in de klant, creatief te denken en hoe je het beste een klant kunt adviseren.

Gedurende deze design opleiding staan natuurlijke materialen, styling en conceptueel denken centraal. Ook leer je de fijne kneepjes van het verkoopaspect en kun jij later je eigen bloemen en bloemstukken goed verkopen. Word jij de nieuwe groene ondernemer van Nederland? 

Lijkt jou de groen/bloem design opleiding leuk? 

De ontwerper opleiding op het gebied van groen en bloemen is te volgen op verschillende niveaus. Zo kun je onze design opleiding volgen op niveau 2, 3 en 4. Bij ieder niveau leer je je toekomstige beroep kennen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan groene arrangementen maken, etaleren, presenteren en trends. Na het volgen van een opleiding op het gebied van bloem, groen en styling kun jij uiteindelijk aan de slag in bijvoorbeeld een tuincentrum, bloemenwinkel, decoreer- of stylingsbedrijf.  

Zie je jezelf dit later wel doen? Dan past de MBO groen/bloem design opleiding van CITAVERDE College perfect bij jou. Verdiep je in onze diverse opleidingen en schrijf je in voor de open dag! Ben je toch niet helemaal zeker van je keuze? Neem dan contact met ons op voor een studie/loopbaan advies.