• Werkplanning
  • Bedrijfshygiëne
  • Mest en mineralenbeheer
  • Technische bedrijfsadministratie
  • Analyseren technische resultaten
  • Arbo en Veiligheid
  • Arbeid en personeel

De thema's in de cursus worden besproken vanuit de praktijk. Er is voldoende tijd ingeruimd voor discussie met de inleiders. U gaat aan de slag met praktijkopdrachten en er zijn themagerichte bedrijfsbezoeken ingepland.

Uitvoerders/excursies
Deze cursus wordt uitgevoerd met medewerking van vertegenwoordigers van het bedrijfsleven

Lees meer

Doel

Het verzorgen van een varkensbedrijf betekent niet alleen dat de dieren gevoerd en verzorgd zijn. Ook de omgeving vraagt de aandacht. Daarmee bedoelen we de organisatie van de werkzaamheden, de administratie, aandacht voor bedrijfshygiëne, veiligheid en arbeidsomstandigheden. Dat zijn dan ook de onderwerpen waar het in deze module om draait.

Door het volgen van deze cursus krijgt de deelnemer zodanig inzicht in de lopende bedrijfsprocessen, dat innovaties met betrekking tot deze processen op het bedrijf worden doorgevoerd. Innovaties die resulteren in een rendementsverbetering.

Doelgroep

Medewerkers/bedrijfsleiders met enkele jaren werkervaring.

Geen vooropleiding vereist.

Afsluiting

Bij het volgen van één of meerdere modules kan Colland subsidie aangevraagd worden (de toekenning wordt gedaan door Colland en is van toepassing indien aan de voorwaarden wordt voldaan).

Aan het einde van de training worden kennis en vaardigheden getoetst. Bij voldoende resultaat ontvangt men een certificaat.

Cursusinfo nalezen?

Door dit formulier te verzenden ontvangt u de digitale PDF binnen enkele ogenblikken in uw e-mail box.
* verplicht veld
@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@