Maak kennis met Bedrijfsopleidingen


CITAVERDE College verzorgt onderwijs op verschillende manieren. Enerzijds kan je een MBO BBL-opleiding volgen (in deeltijd studeren en daarnaast werken bij een erkend stagebedrijf). Anderzijds bieden we ook cursussen en trainingen aan. Wil je meer weten over het MBO-onderwijs van CITAVERDE College? Lees dan verder. 

Afbeelding

Online Open dagen

Tijdens de Open dagen in maart en april zijn alle opleidingen van CITAVERDE College de revue gepasseerd in een 360 graden omgeving. Je kunt die nog eens op je gemak bekijken. Klik lekker rond en laat je informeren!

Lees meer

Stagemarkt.nl en Leerbanenmarkt.nl

Kies jij voor een BBL-opleiding? Dan heb je een erkend leerbedrijf nodig. Ga naar Stagemarkt.nl of Leerbanenmarkt.nl voor meer info. Daarbij richt Stagemarkt.nl zich voornamelijk op jongeren en is Leerbanenmarkt.nl bedoeld voor volwassenen die een leerbaan zoeken.

Naast het aanbod van alle leerbanen vindt de volwassene er veel gestelde vragen over werken en leren, nieuwsberichten over kansrijke leerbanen en informatie over studiekosten en vergoedingen.

Kom je er niet helemaal uit?
Neem dan contact met ons op via een e-mail naar Bert Diddens, coördinator van de BBL opleidingen.

Meer over BBL

Heb jij nog een vraag over een specifieke opleiding? Vraag dan een gesprek aan met de betreffende vakdocent. Dat kan op school, maar ook online.
Vraag nu je gesprek aan via de interessebutton. 

Lees meer

Hier vind je een overzicht van onze brochures:

Volg je al een BBL-opleiding, dan is de volgende informatie van belang voor jou!

Onze cursussen en trainingen

Ga naar de digitale cursusgids en ontdek de trainingen, cursussen en opleidingen van CITAVERDE Bedrijfsopleidingen.