Locatie

Postbus
CITAVERDE College
Bedrijfsopleidingen
Postbus 569
6040 AN Roermond

Praktijkcentrum
Industrieterrein Hoogveld Oost
Expeditiestraat 9 
5961 PX Horst

Bedrijfsopleidingen heeft verschillende uitvoeringslocaties: Horst, Roermond en Heerlen. 

Directeur: De heer M.J. Creemers

Adres:
Bedrijfsopleidingen heeft verschillende uitvoeringslocaties: Horst, Roermond en Heerlen.

T: 0475 - 389 190
E: bedrijfsopleidingen@citaverde.nl
OF STEL HIER DIRECT UW VRAAG
* verplicht veld

CITAVERDE Bedrijfsopleidingen

CITAVERDE College verzorgt al 100 jaar groen MBO onderwijs. De expertise op het gebied van volwassenonderwijs is sinds ruim 15 jaar uitgebouwd door en samengebracht in CITAVERDE Bedrijfsopleidingen. In de regio Zuid Oost Nederland zijn wij dé MBO opleider voor Agro, Food, Natuur & Leefomgeving.

Bedrijfsgerichte opleidingen en trainingen

Onze focus ligt op de ontwikkeling van arbeidscompetenties, vakmanschap en ondernemersvaardigheden voor de doelgroep (toekomstige) medewerkers en middenkader personeel. We realiseren dit met erkende beroepsopleidingen, trainingen, cursussen en innovatieprojecten, waarbij de producten specifiek zijn afgestemd op werkenden, werkzoekenden en de regionale arbeidsmarkt. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en publieke organisaties. Jaarlijks verzorgen we voor meer dan 5.000 deelnemers trainingen en cursussen. Daarnaast volgen ongeveer 500 deelnemers een erkende MBO-beroepsopleiding. 

Uitvoeringslocaties

CITAVERDE Bedrijfsopleidingen beschikt over een eigen volledig geoutilleerd praktijkcentrum met trainingsruimten inclusief multimediafaciliteiten waaronder simulatiesystemen.  Daarnaast maken wij gebruik van de locaties van het CITAVERDE College met een provinciale dekking van opleidings- en trainingslocaties. Uiteraard voeren wij tevens trajecten incompany uit.

Leermiddelencentrum en projectmanagement

De (beroeps)opleidingen en trainingen van CITAVERDE Bedrijfsopleidingen zijn vraaggestuurd, praktisch en competentiegericht. We beschikken ondermeer over een Centrum voor Praktijkleren en een Leermiddelencentrum voor interactieve (digitale) leermiddelen op maat.

Benader ons gerust voor:

  • Persoonlijk en bedrijfsgericht advies
  • Data, locaties en  tijden van trainingen, cursussen en opleidingen
  • Vragen over individuele- en groepsinschrijvingen
  • Het Praktijkcentrum Bedrijfsopleidingen