Over ons

Bedrijfsgerichte opleidingen en trainingen

Onze focus ligt op de ontwikkeling van arbeidscompetenties, vakmanschap en ondernemersvaardigheden voor de doelgroep: (toekomstige) medewerkers en middenkader personeel.

We realiseren dit met erkende beroepsopleidingen, trainingen, cursussen en innovatieprojecten, waarbij de producten specifiek zijn afgestemd op werkenden, werkzoekenden en de regionale arbeidsmarkt. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en publieke organisaties.

Jaarlijks verzorgen we voor meer dan 5.000 deelnemers trainingen en cursussen. Daarnaast volgen ongeveer 200 deelnemers een erkende MBO beroepsopleiding. Neem een kijkje in de training- en opleidingengids. 

Uitvoeringslocaties

CITAVERDE Bedrijfsopleidingen beschikt over een eigen volledig geoutilleerd praktijkcentrum met trainingsruimten inclusief multimediafaciliteiten waaronder simulatiesystemen.  Daarnaast maken wij gebruik van de locaties van het CITAVERDE College met een provinciale dekking van opleidings- en trainingslocaties. Uiteraard voeren wij ook trajecten incompany uit.

Leermiddelencentrum en projectmanagement

De (beroeps)opleidingen en trainingen van CITAVERDE Bedrijfsopleidingen zijn vraaggestuurd, praktisch en competentiegericht. We beschikken ondermeer over een Centrum voor Praktijkleren en een Leermiddelencentrum voor interactieve (digitale) leermiddelen op maat.

Lees meer

Aanvullende informatie?

Neem voor aanvullende informatie, vragen en advies contact op met het team CITAVERDE Bedrijfsopleidingen. Wij helpen u graag verder!

Lees meer
Type opleidingen
Cursussen en trainingen
Meer dan 150 cursussen, trainingen en maatwerktrajecten mogelijk voor volwassenen
Bekijk de cursussen en trainingen
BBL Opleidingen
30 MBO-deeltijdopleidingen
Bekijk de BBL-opleidingen