Over ons

Bedrijfsgerichte opleidingen en trainingen

Onze focus ligt op de ontwikkeling van arbeidscompetenties, vakmanschap en ondernemersvaardigheden voor de doelgroep: (toekomstige) medewerkers en middenkader personeel.

We realiseren dit met erkende beroepsopleidingen, trainingen, cursussen en innovatieprojecten, waarbij de producten specifiek zijn afgestemd op werkenden, werkzoekenden en de regionale arbeidsmarkt. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en publieke organisaties.

Jaarlijks verzorgen we voor meer dan 5.000 deelnemers trainingen en cursussen. Daarnaast volgen ongeveer 200 deelnemers een erkende MBO beroepsopleiding. Neem een kijkje in de training- en opleidingengids. 

Uitvoeringslocaties

CITAVERDE Bedrijfsopleidingen beschikt over een eigen volledig geoutilleerd praktijkcentrum met trainingsruimten inclusief multimediafaciliteiten waaronder simulatiesystemen.  Daarnaast maken wij gebruik van de locaties van het CITAVERDE College met een provinciale dekking van opleidings- en trainingslocaties. Uiteraard voeren wij ook trajecten incompany uit.

Leermiddelencentrum en projectmanagement

De (beroeps)opleidingen en trainingen van CITAVERDE Bedrijfsopleidingen zijn vraaggestuurd, praktisch en competentiegericht. We beschikken ondermeer over een Centrum voor Praktijkleren en een Leermiddelencentrum voor interactieve (digitale) leermiddelen op maat.

Lees meer

Aanvullende informatie?

Neem voor aanvullende informatie, vragen en advies contact op met het team CITAVERDE Bedrijfsopleidingen. Wij helpen u graag verder!

Lees meer
Type opleidingen
Cursussen en trainingen
Meer dan 150 cursussen, trainingen en maatwerktrajecten mogelijk voor volwassenen
Bekijk de cursussen en trainingen
BBL Opleidingen
30 MBO-deeltijdopleidingen
Bekijk de BBL-opleidingen
Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Wist je dat je óók 𝗲𝗲𝗻 𝗹𝗶𝗰𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝗮𝗹𝘀 𝗷𝗲 𝗹𝗮𝗻𝗱𝗯𝗼𝘂𝘄𝗯𝗲𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱𝗶𝗻𝗴𝘀𝗺𝗶𝗱𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗯𝗲𝘇𝗶𝘁 𝗼𝗳 𝗼𝗽𝘀𝗹𝗮𝗴 𝗵𝗲𝗯𝘁? Dus niet alleen wanneer je er mee werkt, maar ook als je het verkoopt. 💡 Ga snel naar onze website voor meer info en startdata, want je kan vandaag nog beginnen met de online variant! 😄👍🏼 CITAVERDE Bedrijfsopleidingen
Waarom zou je een cursus of training volgen bij Citaverde? Judith, coördinator Leven Lang Ontwikkelen, is ervan overtuigd dat je bij ons vindt wat je zoekt. 🎓✅ “Onze trainers zijn échte 𝘃𝗮𝗸𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲 𝗱𝗲𝗲𝗹𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿𝘀 𝗺𝗲𝘁 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿 𝗵𝗲𝗹𝗽𝗲𝗻 in de ontwikkeling van hun competenties en vakmanschap. Zij geven erkende trainingen, cursussen en beroepsopleidingen voor de sectoren Agro, Food, Natuur en Leefomgeving.” Meer weten over onze trainingen en startdata? ➡️ https://bit.ly/3oEHrkE
Heb jij nog geen 𝗹𝗶𝗰𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗴𝗲𝘄𝗮𝘀𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴𝘀𝗺𝗶𝗱𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘄𝗮𝗮𝗿 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁? ❗️ Volg de basiscursus fysiek, je kunt binnenkort instappen. Of verleng je licentie met een online training, het hele jaar door in je eigen tempo! 📚💻 Kijk op onze website voor meer info en de startdata. CITAVERDE Bedrijfsopleidingen
Werk jij met gewasbeschermingsmiddelen? Dan heb je een licentie nodig. In onze 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗲𝗻 𝗳𝘆𝘀𝗶𝗲𝗸𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 Gewasbescherming leer je alles over het herkennen van relevante ziekten, onkruiden en het veilig en gezond uitvoeren van de bestrijding ervan. Zowel voor beginners als voor gevorderden.🌱 Voor meer info, ga naar https://bit.ly/343qrN9 Tijdlijnfoto's Werk jij met gewasbeschermingsmiddelen? Dan heb je een licentie nodig. In onze 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗲𝗻 𝗳𝘆𝘀𝗶𝗲𝗸𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 Gewasbescherming leer je alles over het herkennen van relevante ziekten, onkruiden en het veilig en gezond uitvoeren van de bestrijding ervan. Zowel voor beginners als voor gevorderden.🌱 Voor meer info, ga naar https://bit.ly/343qrN9