Over ons

Bedrijfsgerichte opleidingen en trainingen

Onze focus ligt op de ontwikkeling van arbeidscompetenties, vakmanschap en ondernemersvaardigheden voor de doelgroep: (toekomstige) medewerkers en middenkader personeel.

We realiseren dit met erkende beroepsopleidingen, trainingen, cursussen en innovatieprojecten, waarbij de producten specifiek zijn afgestemd op werkenden, werkzoekenden en de regionale arbeidsmarkt. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en publieke organisaties.

Jaarlijks verzorgen we voor meer dan 5.000 deelnemers trainingen en cursussen. Daarnaast volgen ongeveer 200 deelnemers een erkende MBO beroepsopleiding. Neem een kijkje in de training- en opleidingengids. 

Uitvoeringslocaties

CITAVERDE Bedrijfsopleidingen beschikt over een eigen volledig geoutilleerd praktijkcentrum met trainingsruimten inclusief multimediafaciliteiten waaronder simulatiesystemen.  Daarnaast maken wij gebruik van de locaties van het CITAVERDE College met een provinciale dekking van opleidings- en trainingslocaties. Uiteraard voeren wij ook trajecten incompany uit.

Leermiddelencentrum en projectmanagement

De (beroeps)opleidingen en trainingen van CITAVERDE Bedrijfsopleidingen zijn vraaggestuurd, praktisch en competentiegericht. We beschikken ondermeer over een Centrum voor Praktijkleren en een Leermiddelencentrum voor interactieve (digitale) leermiddelen op maat.

Lees meer

Aanvullende informatie?

Neem voor aanvullende informatie, vragen en advies contact op met het team CITAVERDE Bedrijfsopleidingen. Wij helpen u graag verder!

Type opleidingen
Cursussen en trainingen
Meer dan 150 cursussen, trainingen en maatwerktrajecten mogelijk voor volwassenen
Bekijk de cursussen en trainingen
BBL Opleidingen
30 MBO-deeltijdopleidingen
Bekijk de BBL-opleidingen
Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Groen is een sector met ๐Ÿ’ฏ% toekomstmogelijkheden! โฉ Combineer werken en leren in het veelzijdige hoveniersvak. ๐ŸŒฑ๐ŸŒณ #BBL #mbo #groen #hovenier #werken #leren https://www.citaverde.nl/mbo/opleidingen/?themes=20&educationTypes=2 Foto's uit het bericht van Herman Vaessen BV
Startdatum bekend! โžก๏ธ Schrijf je nu in voor de ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฅ๐ž๐ง๐ ๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐ข๐ง๐ข๐ง๐  ๐–๐ž๐ญ ๐ง๐š๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ๐›๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ซ๐ฆ๐ข๐ง๐  ๐๐Ÿ. Start op 15 april in Horst. Tijdens deze hercertificering leer je welke maatregelen je kunt nemen bij het plannen en uitvoeren van werkzaamheden die de flora en fauna kunnen verstoren. ๐ŸŒฑ๐Ÿšœ P56 - Wet natuurbescherming N1 - verlenging P56 - Wet natuurbescherming N1 - verlenging Deze hercertificering geeft aan uitvoerenden Bestendig Beheer inzicht in te nemen maatregelen bij het plannen en uitvoeren van werkzaamheden die de flora en fauna kunnen verstoren. Ook de veranderingen in de wetgeving zullen besproken worden.
๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฎ๐˜€๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป? ๐ŸŒฑ Dan heb je na een aantal jaren een verlengingslicentie nodig! Ook als je landbouwbestrijdingsmiddelen in bezit of opslag hebt. Verleng op tijd jouw licentie, start vandaag al. Meld je aan voor een cursus Gewasbescherming Gewasbescherming - verlenging Een gewasbeschermingslicentie is 5 jaar geldig. Een licentie kan verlengd worden door het bijwonen van verlengingsbijeenkomsten, fysiek, online d.m.v. zelfstudie of via een webinaar. Na het volgen van de juiste bijeenkomste
Is jouw tuin al waterklaar? Lees hier hoe je het regelt ๐Ÿ’ง๐ŸŒฑ๐ŸŒทโ˜€๏ธ ๐ŸŒฟ๐ŸŒธVan een grijze naar groene tuin! Dit is waarom: Een groene tuin vermindert hittestress, vangt regenwater op waardoor de riolering wordt ontlast en het grondwater in je tuin wordt aangevuld. Een tuin met verschillende bloeiende planten en bloemen is bovendien goed voor de biodiversiteit. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag! Bekijk welke regeling in Horst aan de Maas geldt via: www.waterklaar.nl/subsidie #afkoppelsubsidie #regenwateropvangenintuin #afkoppelenregenpijp #wateroverlast #klimaatverandering #waterklaar #limburg #groenetuin #groenerin