Tijdens Fleuramour dat het voorlaatste weekend van september plaatsvond presenteerde CITAVERDE College Maastricht zich van haar beste kant. Leerlingen deeden mee aan wedstrijden. Een vakdocente had een ruimte in het kasteel aangekleed. Een een klas maakte een object voor buiten.

De klas MA.4.1Bloem groen styling heeft in goede samenwerking het object voor buiten gemaakt. De tipi in festival/bruidstijl. De leerlingen kijken terug op een mooie samenwerking, en een mooi resultaat.

Volg ons op social media
Binnenkort is het weer zover: de Kerst-Inn bij CITAVERDE College Heerlen! Georganiseerd door de laatstejaars MBO leerlingen ‘Manager Recreatiedieren’ in samenwerking met de VMBO leerlingen. Het belooft weer een gezellige middag te worden. Van warme dranken en lekkernijen tot stands waar van alles wordt verteld over verschillende diersoorten en kerst bloemwerk te koop is. Iedereen is van harte welkom om de kerstsfeer bij CITAVERDE College Heerlen te proeven, dus mis het niet! Meer informatie: http://bit.ly/2AzS54l
Dit zijn Justin, Bente en Ashley van Citaverde College Heerlen VMBO. Zij mogen in maart naar de finale Nederlands kampioenschap bloemsierkunst!
Leerlingen in finale Nederlands kampioenschap bloemsierkunst. Drie leerlingen uit leerjaar 4 van het VMBO van CITAVERDE College Heerlen, Justin Beugels, Bente van Meurs en Ashley Soomers, nemen deel aan de finale van het Nederlands kampioenschap bloemsierkunst, onderdeel van Skills Talents. Uit een spannende voorronde kwamen deze drie leerlingen als winnaars naar voren die Limburg mogen vertegenwoordigen tijdens het Nederlands kampioenschap. Voor meer informatie: http://bit.ly/2i4A31E
Onlangs deden de leerlingen van de leerjaar 3 mee aan de voorronde van Skills Hero's. Na gedegen oefening mochten zij zich presenteren bij dit leerzame bloemenfeest. In maart mag een afgevaardiging naar de landelijke wedstrijd van Skills Hero's. Prachtige bloemen en kleuren mochten de leerlingen combineren tot een uitgebreid boeket, een schikking in schaal of vaas en een corsage. Na beoordeling van de jury kwamen de beste werkstukken in beeld en wachtte iedereen de uitslag met spanning af. Ook een publieksbeoordeling was onderdeel van deze wedstrijd. Gewonnen heeft Sharon Demmers. Zij gaat in maart naar de finale. Wordt vervolgd in maart!
Designers van de opleiding Bloem, groen & styling houden expositie t/m 24 oktober 2017. Zij exposeren zelf ontworpen speeltoestellen! Te bezoeken op: dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur. SCHUNCK* Glaspaleis Bongerd 18, Heerlen (Toegang Gratis).
Leerlingen van de opleiding Bloem, groen & styling zijn op bedrijfsbezoek geweest bij Hendriks bloemen te Eijsden, waar mevrouw Smeets vertelde over hoe ‘t er aan toe gaat. De leerlingen hadden zelf ook vragen voor mevr. Smeets. Onder andere over welke vaardigheden een stagiaire moet beschikken, hoe lang het bedrijf al bestaat en waarom hun formule werkt. Kortom een leerzaam bedrijfsbezoek.